uvodni stranka 1

1893

WILLIAM WRIGLEY

William Wrigley Jr., de origine americană, inițial comerciant de săpun și praf de copt, oferă clienților gumă de mestecat ca răsfăț. Popularitatea uriașă a cadoului îl inspiră să își creeze propria marcă de gumă de mestecat care să îi poarte numele.

uvodni stranka 2

1944

LANSAREA ORBIT

Producția de gumă de mestecat în America în timpul celui de-al Doilea Război Mondial era complicată din cauza lipsei ingredientelor. Compania trimite ultimele rezerve de pachete Wrigley către trupe, iar între timp introduce pe piața internă guma de mestecat Orbit cu o rețetă modificată.

uvodni stranka 3

1974

CODUL DE BARE

Guma de mestecat Wrigley devine primul produs din lume vândut prin cod de bare, în Ohio, SUA.

uvodni stranka 4

1976

VECHEA DENUMIRE

Orbit reintră pe piață după 30 de ani. Prima gumă de mestecat fără zahăr de la Wrigley poartă vechiul nume. La început este disponibilă doar în Germania, Elveția și Olanda, dar, treptat, cucerește întreaga lume.

uvodni stranka 5

1992

ORBIT

La scurt timp după căderea Cortinei de Fier, guma de mestecat Orbit a intrat în magazinele din România.

uvodni stranka 6

2001

ÎNTOARCEREA ORBIT ÎN STATE

Orbita se întoarce la locul de origine. La începutul noului mileniu, pentru prima dată de la cel de-al Doilea Război Mondial, clienții din Statele Unite pot să achiziționeze din nou brand-ul.

uvodni stranka 7

2003

DROPSURILE ORBIT

În lupta pentru dinți sănătoși, guma de mestecat vine cu o inovație neașteptată - dropsurile. Orbit Drops nu numai că nu conțin zahăr, dar conțin și îndulcitor natural xilitol, care poate distruge bacteriile dăunătoare din cavitatea bucală.

uvodni stranka 8

2007

APROBAT DE ASOCIAȚIA DENTARĂ AMERICANĂ

Guma de mestecat Orbit este una dintre primele gume de mestecat care a primit aprobarea din partea Asociației Dentare Americane datorită capacității sale dovedite clinic de a ajuta la combaterea cariilor și la întărirea dinților.

2017 orbit history new

2017

ORBIT PROFESSIONAL WHITE

Consumatorii români fac cunoștință cu o nouă gamă de gumă de mestecat - Orbit PROFESSIONAL WHITE, din care nu lipsește niciunul dintre beneficiile tradiționale în domeniul igienei dentare, folosind particule speciale albastre pentru a menține dinții albi în mod natural.

 

 

#MESTECAORBIT
Urmăriți-ne pe Instagram